HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre
dimarts 1 de març de 2011


Judith Colell i Jordi Cadena. Catalunya, 2010
Amb: Aina Clotet, Clàudia Pons, Lydia Zimmermann, Hans Richter, Pep Sais i Jordi Gràcia
VO en català. 72 minuts

A l’Elisa, que farà onze anys a l’estiu, li agrada el seu nou vestit blanc amb llaços blaus. Però falta molt poc perquè tot deixi de tenir importància. L’amic del pare l’ha fet plorar i després li ha dit: “Si deixes de plorar, et regalaré un braçalet de plata”.
Ningú no s’adona del que ha passat. L’Elisa està una mica estranya i prou. Fins que passen catorze anys, quatre mesos i alguns dies i truca a la seva mare per demanar-li, espantada: “Ajuda’m, acabo de recordar una cosa horrible”.

”Basada en la novel·la de Lolita Bosch Elisa Kiseljak, Elisa K està concebuda com un díptic marcat pel dos temps narratius que condicionen el trajecte vital de la protagonista. D’aquesta manera, a la primera part, en blanc i negre, es narra part de la seva infantesa, quan als deu anys va ser violada per un amic del seu pare sense que l’agressió no sortís mai a la llum i sense que ella pogués denunciar-la. La segona part, en canvi, rodada en color, mostra una Elisa convertida en una jove de vint-i-pocs anys que ha d’enfrontar-se a l’abús patit de nena quan per fi aconsegueix recordar el que va passar.”
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              DIRIGIDO



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada