HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre


dimarts 28 de maig de 2013




Michael Winterbottom. Estats Units, 2010
amb: Casey Affleck, Jessica Alba i Kate Hudson
VO en anglès amb subtítols en castellà. 108 minuts

<<La meva pel·lícula està basada en la novel·la homónima de Jim Thompson, un gran llibre de lectura curta i rápida. En les deu primeres planes ja t’endinses en la història: Lou Ford, l’ajudant del xèrif d’un poblet de Texas, coneix una dona i l’inici de la relació amb ella desencadena la sortida d’un seguit de records que romanen reprimits en la seva ment des de la seva infantesa.A partir d’aquell moment es lliura a un viatge de venjança i de violència. El relat penetra en la psique d’un assassí tranquil i calmat en la seva fesomia externa i extremadament brutal en el seu interior.
Es tracta d’una gran historia, entretinguda, fosca, sexual i violenta, que és increïblement interessant de llegir i que espero que sigui també agradable de veure. Però al mateix temps, hi ha alguna cosa en ella que la connecta amb les més ambicioses i complexes idees que hom té sobre el món exterior i sobre un mateix, sobre com es comporta la gent amb els altres i sobre com la gent pot ser destruïda i pervertida per les relacions i per la societat.
Quan llegeixes el llibre, perceps la possibilitat d’una bonica història d’amor i d’amistat, que és totalment destruïda pel protagonista.>>

TRÀILER                                                     MICHAEL WINTERBOTTOM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada