HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre


Dimarts 10 de gener de 2017

Stephen Hopkins. Canadà, 2016
amb: Stephan James, Jason Sudeikis, Jeremy Irons, W”illiam Hurt i Carice von Houten
VO en anglès amb subtítols en castellà. 134 minuts

Basada en fets reals, presenta la increïble història del mític atleta Jesse Owens. El gegant de la velocitat es va fer famós durant els Jocs Olímpics de Berlín de 1936 quan va deixar el planeta bocabadat amb unes marques estratosfèriques que feren saltar pels aires la teoria de la supremacía de la raça ària d’Adolf Hitler.
La pel·lícula ens apropa als anys que marcaren la seva vida i la seva trajectòria esportiva. No solament l’estiu del 36, sinó també els tres anys anteriors que el portaren fins aquí: el seu pas per la universitat d’Ohio State, els seus dubtes sobre si havia de sumar-se o no al boicot dels Jocs i, un cop finalitzats aquests, com va ser ignorat per les lleis racistes del seu propi país. Owen va ser un símbol de la lluita racial a Alemanya, i va ser víctima del racisme als Estats Units.
La pel·lícula recrea una escena de gran impacte emocional que la cineasta Leni Riefenstahl, lligada al partit Nazi i autora de la pel·lícula oficial dels Jocs, va capturar per a la posteritat durant la brillant actuació d’Owens: el decisiu consell que l’atleta alemany Luz Long va donar a Owens quan aquest estava a punt de quedar eliminat en salt de longitud i que li va permetre guanyar la seva primera medalla d’or.

TRÀILER                                                 FOTOGRAMAS

Degut a la llarga durada del film, els seus horaris de projecció seran: 17:00, 19:25 i 21:50 h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada