HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre

 

ESPAI  VO

M I Q U E L  C L A P A R O L S


Siguem sincers: en Miquel era un pesat.
Però si no hagués estat per la seva insistència, molts dels que ara esteu llegint aquestes quatre
ratlles (entre els quals m’hi incloc), no hauríeu sabut que a l’Hospitalet es projectava regularment cinema en versió original. Agafant el relleu d el Cine Club L’Hospitalet i dels que el van precedir, en Miquel va mantenir la tradició dels dimarts per crear l’ESPAI VO, que a partir d’ara passa a anomenar-se ESPAI VO Miquel Claparols, en record d’aquest gran aficionat al cinema, al bon cinema, sempre, és clar, en versió original.

Com a promotor cinematogràfic, tampoc no podem oblidar la tasca que va fer, primer en la seva etapa al Cine Club, i després amb un acord amb el cinema Retiro de Sitges, facilitant que milers de nois i noies d’instituts i escoles poguessin gaudir també del bon cinema des d’un àmbit lúdic, però també pedagògic.

Així, va convertir la seva afició en la seva feina i gairebé diria que en la seva forma de viure, ja que el cinema formava part de la seva vida i sovint s’hi barrejava.

Tota aquesta tasca no es perdrà, perquè des dels cinemes Filmax Granvia, amb la col·laboració d’uns quants amics que l’estimàvem, volem mantenir-la. I esperem que vosaltres pugueu seguir gaudint durant un bon grapat d’anys del CINEMA, així, amb majúscules.

IGNASI ARCHS

Dani Pérez (del Depo), María Valver-
de, Miquel Claparols i Daniel Brühl,
en un descans del rodatge del videoclip
Cualquier otra parte de Dorian

 

3 comentaris:

  1. És veritat, era molt insistent. A la biblioteca de la Plaça Europa més d'un cop em va deixar un tríptic al costat. Un dia vaig entrar a la web i vaig començar a gaudir d'aquestes sessions dels dimarts. A raó d'això estic estudiant a l'Escola Oficial d'Idiomes de l'Hospitalet. Mai ens vam presentar ni vam creuar més de dues frases, però a mi em va canviar la vida. Moltes gràcies Miquel.

    ResponElimina
  2. Des de la Residència Infantil Norai, un centre de protecció a la infància que estava ubicat al barri de Bellvitge, van decidir portar els infants i joves s aquest espai, en Miquel va aconseguir que poguéssim accedir al cinema a un preu reduït. L'experiència va ser brutal, nois i noies, que alguns amb dificultat llegien, però que estaven encantats d'anar a gaudir del cinema. Al tornar a la Residència, ocupaven la Rambla de banda a banda, caminàvem fins a Bellvitge un grup d'aficionats al cinema, xerrant sobre el film d'aquell dimarts.
    Ens encantaven les seleccions i cicles de cada mes, algunes de les noies més grans imitaven al Miquel i feien els seus propis cicles pels més petits. Gràcies per apropar-nos cada dimarts el millor cinema.

    ResponElimina