HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre

 

dimarts 20 de desembre de 2022


 

¿Y ESTO... DE QUIÉN ES? (LE TEST)

Emmanuel Poulain-Arnaud. França, 2021

amb: Alexandra Lamy, Philippe Katerine, Joachim Fossi, Matteo Perez i Chloé Barkoff-Gaillard

VO en francès amb subtítols en castellà. 85 minuts

 

Annie té una família feliç i perfecta que controla amb mà ferma i amor. Però quan un dia troba un test d’embaràs positiu “oblidat” al bany, es trencarà tota l’harmonia de la llar. De qui és la prova? Durant una esbojarrada investigació per esbrinar qui n’és la propietària i malgrat els seus esforços per mantenir la calma, Annie veurà com es trenquen totes les seves certeses i les cartes de la vida es redistribueixen per complet.

«La història va començar amb la pregunta següent: Com reaccionar davant el descobriment d’una prova d’embaràs positiva a casa i de la que no en sabem l’origen?

Aquesta fou la idea original del guionista Thibault Vanhulle.

La descoberta ens va semblar un punt de partida perfecte per dibuixar un retrat des dels ulls d’una mare, Annie, que descobrirà, en el curs de la seva investigació, que s’ha perdut tot allò

essencial. Com un gra de sorra que trastoca l’acomodada vida quotidiana d’aquesta família corrent, el test d’embaràs actuarà com una revelació i enfrontarà Annie amb els petits secrets dels seus fills i del seu marit, però també amb els seus propis interrogants com a dona. Al final, és una prova per a tots.»

 

TRÀILER                                    EMMANUEL POULAIN-ARNAUD

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada