HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre
dimarts 3 de gener de 2012

Lars von Trier. Dinamarca, 2011
amb: Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg, Kiefer Sutherland i Alexander Skarsgaard
VO en anglès amb subtítols en castellà. 130 minuts

A la darrera pel·lícula de Lars von Trier ( Europa, Breaking the waves, Dancer in the dark, Los idiotas, Dogville…) tothom mor. No solament els convidats a la meravellosa boda que se celebra a l’inici de la pel·lícula en un castell d’allò més romàntic envoltat d’un camp de
golf. I no tan sols la vida a la Terra. En el món que evoca el realitzador danès, estem sols a l’univers. L’abraçada còsmica del nostre planeta amb un altre deu vegades més gran, anomenat Melancolía, narra la fi de la vida tal com la coneixem.
Seguim a dues germanes fins l’amarg final: Justine és una dona melanconiosa per la gràcia divina a qui li costa trobar el seu lloc en el món i complir amb tots els rituals buits, i que es troba més còmoda quan s’apropa la fi del món. La seva germana gran, Claire, gaudeix de la vida i li costa acomiadar-se d’aquest món. Melancolía  comença amb un pròleg format per un seguit de seqüències i fotos que, amb l’obertura de Tristan i Isolda  com a música de fons, és en part la visió que Justine té de la meravellosa fi del món.


Únicament dues sessions: 20.00 i 22.30 h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada