HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre
dimarts 28 de febrer de 2012

Gianni di Gregorio. Itàlia, 2011
Amb: Gianni di Gregorio, Valeria di Fransciscis Bendoni, Alfonso Santagata, Elisabetta Piccolomini, Valeria Cavali i Kristina Cepraga
VO en italià amb subtítols en castellà. 90 minuts

Gianni, el perfecte “amo de casa” acabat de jubilar, té massa preocupacions com per perdre el temps amb romanços. Viu amb la seva dona i la seva filla en un petit pis de Roma. Ocupa els dies passejant el seu gos i el de la seva preciosa veïna, fent la compra, recollint la roba de la tintoreria i pagant les factures sota la supervisió de la seva dona, mentre la filla i el seu promès, un dropo sense feina que s’ha instal·lat a casa seva, abusen d’ell descaradament.
La seva anciana mare Valeria, una burgesa amb aires aristocràtics, viu en una casa envoltada per un preciós jardí. Des de la seva torre d’ivori, dilapida els escassos recursos de Gianni en partides de pòquer, reparacions i xampany francès.
Un dia, Alfonso, el millor amic de Gianni, li explica sa seva aventura amorosa més recent. Fins a aquell moment, Gianni no se n’havia adonat que els homes de la seva edat duen vides paral·leles. Fins i tot el vell Maurizio té una amant molt més jove que ell. Alfonso decideix que Gianni també pot disfrutar amb les dones. Però malgrat tots els seus esforços, gianni sembla un vell motor rovellat. Ha aconseguit arrencar, però trigarà en trobar el camí del festeig.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada