HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre
dimarts 21 de febrer de 2012
Kike Maíllo. Catalunya, 2011
Amb: Daniel Brühl, Marta Etura, Alberto Amman, Claudia Vega i Lluís Homar
VO en català. 94 minuts

Un futur proper, on els éssers humans viuen acompanyats de creatures mecàniques. L’Àlex, un reputat enginyer cibernètic torna a Santa Irene amb un encàrrec molt específic de la Facultat de Robòtica: la creació d’un nen robot. En aquests deu anys d’absència, la cida ha seguit el seu curs per al seu germà, en David, i per a la Lana, que, després de la marxa de l’Àlex, ha refet la seva vida.
La rutina de l’âlex es veurà alterada de forma casual i inesperada per l’Eva, la incrïble filla de la Lana i en David, una nena especial, magnètica, que des del primer moment estableix una relació de complicitat amb l’Àlex. Junts emprendran un viatge que els precipitarà a un final revelador.
Eva és una història de ciència-ficció molt lluny dels tòpics del gènere. És una aventura dramàtica que planteja un profund debat moral d’absoluta actualitat. És una història senzilla, local però universal, amb personatges propers i drames tangibles i en un marc idíl·lic per despertar l’imaginari de l’espectador. Una història de cinema fantàstic, però també d’amor i de mort.
“Particularment, volia allunyar-me de les propostes apocalíptiques de moltes pel·lícules futuristes que descriuen un món fosc, pantanós, un món violent. Des del meu punt de vista, era més interessant plantejar un ambient que proposés una correcta convivència entre civilització i natura.”

TRÀILER                                                                             KIKE MAÍLLO


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada