HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre
dimarts 17 d’abril de 2012




Jean Pierre i Luc Dardenne. Bèlgica/França, 2011
                       Amb: Cécile de France, Thomas Doret, Jérémie Renier i Olivier Gourmet
                                        VO en francès amb subtítols en castellà. 89 minuts

 Cyril té gairebé 12 anys i un únic pla: trobar el seu pare, que el va abandonar temporalment en un centre tutelar de menors. Per casualitat coneix Samantha, que té una perruqueria i accedeix a què el noi es quedi amb ella durant els caps de setmana. Cyril no vol reconèixer l’amor que Samantha sent per ell, un amor que le noi necessita desesperadament per calmar la seva ràbia.

<<Cyril es troba absorbit per l’hostilitat d’un món que no comprèn, que el fa patir i que l’obliga en certa manera a conviure amb la maldat. Un neguit psicològic i una complexitat moral en la que els Dardenne han indagat amb subtilesa, provocació i densitat.

El personatge de Cyril és l’hereu directe de tots aquells éssers quasi marginals, desarrelats, empipats i desencantats, impotents sentimentals per culpa del laberint de violència social en què es troben atrapats des de sempre. Amb la seva bondat aparentment gratuïta, el gest de salvació de Samantha introdueix per primera vegada una mica d’esperança en el cinema dels Dardenne.>>

TRÀILER                                                                      DIRIGIDO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada