HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre

dimarts 12 de juny de 2012


Joe Cornish. Gran Bretanya, 2011
Amb: Nick Frost, Jodie Whittaker, Luke Treadaway, John Boyega i Alex Esmail
VO en anglès amb subtítols en castellà. 88 minuts


Divertida i terrorífica pel·lícula d’aventures que enfronta a una colla de desvergonyits adolescents contra una invasió de salvatges alienígenes convertint una zona marginal de Londres en una zona de perillosos jocs dignes de la ciència ficció. De la nit al dia, un bloc de pisos es transforma en una fortalesa assetjada i uns quants nois del barri esdevenen herois. La lluita entre el ghetto i l’espai exterior ha començat.

Dels creadors de Zombies Party (Una noche de muerte) i Scott Pilgrim contra el mundo, ens arriba aquesta història esbojarrada d’alienígenes que ha fet furor al Regne Unit. Un grup d’adolescents bandarres empaita una infermera, però la deixen en pau en veure com un objecte rar cau damunt d’un cotxe. En acostar-s’hi, descobreixen que acaba d’aterrar una criatura estranya. Nanos de barri disposats a combatre una invasió, unes interpretacions d’allò més fresques i alguns tocs d’humor arrodoneixen aquesta pel·lícula que ho té tot per esdevenir la sorpresa de l’any.

Pot haver-hi alguna cosa més perillosa que un grup organitzat d’alienígenes agressius disposats a envair la terra? Sí, una colla d’alienígenes mascles descontrolats per l’olor de les feromones d’una femella que ha aterrat a la terra. Una voracitat sexual extraterrestre que dóna per l’acció, la comèdia, la ciència ficció, per suposat, i també per la denúncia social.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada