HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre


dimarts 22 de gener de 2013

Terence Davies. Gran Bretanya, 2011
Amb: Rachel Weisz, Tom Hiddelston i Simon Russell Beale
VOSE en anglès. 98 minuts

La sumptuosa obertura de The Deep Blue Sea és l’homenatge que Davies ret a la passió entre Eros i Tànatos, encarnada en una dona que vol viure al límit del seu cos, que confon amor amb follia i que fa por als homes que estima.
Hester, la protagonista, intenta suïcidar-se, i llavors comença el seu llarg comiat i la posada en escena li segueix el corrent, l’enclaustra no més del que ella se sent enclaustrada dins la seva pell. Però, per sota de la repressió autoinflingida, per sota del càstig i del sentiment de culpa, sobresurt aquella apassionada sensualitat lluitant per ser percebuda, la memòria asfixiada cercant bons records per tornar a començar.
Arrenca així un viatge en el temps, entre el present i la memòria, que ens permet conèixer la seva tràgica història a dues bandes: la seva relació, afable però distant, amb el seu marit, i la seva aventura amorosa, apassionada però complicada i dolorosa, amb el seu jove amant.
La història d’Hester serveix a més com a retrat de la dona durant la repressiva Gran Bretanya dels anys 50, i com a reflex de l’esperit de postguerra d’un país reprimit i arruïnat, on el luxe i el plaer són els records de temps malaguanyats.

TRÀILER                                                                                    FOTOGRAMAS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada