HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre


dimarts 4 de juny de 2013


Derek Cianfrance. Estats Units, 2010
Amb: Ryan Gosling, Michelle Williams, Mike Vogel i Ben Shenkman
VO en anglès amb subtítols en castellà. 120 minuts

Un drama romàntic que ens narra la intensa relació d’una parella que s’enamora apassionadament en la seva joventut i com s’enfronten als reptes del matrimoni uns anys després.
<<Un dels drames indies més incòmodes, contundents i emocionants que s’han vist en el que portem de dècada. Més enllà de la seva estructura narrativa (l’excitació i l’eufòria del passat contraposades al distanciament i al desgast del present), de l’embranzida cinematogràfica que assoleix la parella protagonista (bé Ryan Gosling, però immensa Michelle Williams) i de la seva eficaç proposta formal (aquella estètica indie de bellesa descuidada).
I és que aquesta pel·lícula mereix especial consideració per la manera com dissecciona el fracàs d’un matrimoni. Derek Cianfrance desprèn sensibilitat, subtilesa i tacte en l’autòpsia d’una fractura emocional i personal que, si fa pupa i impacta a l’espectador és, sobretot, per la normalitat i quotidianitat dels actes i sentiments de la seva parella protagonista. Ni rastre d’excessos dramàtics o artificis lacrimògens de guió per accentuar el desastre: n’hi ha prou amb l’èpica del dia a dia expressada en el seu punt de cruesa i desesperança.>>

TRÀILER                                                                            FOTOGRAMAS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada