HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre


dimarts 28 de juny de 2016


David Cronenberg. Estats Units, 2014
amb: John Cusak, Julianne Moore, Mia Wasikowska, Robert Pattinson, Carrie Fisher I Olivia Williams
VO en anglès amb subtítols en castellà. 112 minuts

Stafford és un entrenador personal que ha fet fortuna gràcies a la venda de llibres d’autoajuda. La seva dona és la irritant mare i reperesntant d’un noi de tretze anys que és l’estrella d’un programa de televisió i que acaba de sortir d’un centre de desintoxicació. La seva filla també acaba d’abandonar un centre psiquiàtric alhora que ha començat una relació amb un conductor de limusines que aspira a convertir-se en actor. Entre els clients d’Stafford destaca una actriu que desitja interpretar el mateix paper que la seva mare va fer de forma molt destacada en els anys 60.
La pel·lícula és un retrat càustic del Hollywood actual amb aturades en l’obsessió contemporània per la celebritat i en l’amoralitat que transita pel negoci del cinema. Pels seus fotogrames desfilen pares que exploten els seus fills, actors addictes a les pastilles, gurús new age, aspirants mediocres a guionistes, egos passats de voltes i estrelles roïnes.
<<Formulada com un conte sinistre, escarba amb afilat humor negre en el fangal d’egos i psicopaties de la meca del cine. No hi ha pietat en ella: Cronenberg dissecciona Hollywood amb la materixa precisió i de forma tan invasiva com ho porta fent tota la vida amb el cos i la ment dels seus personatges.>>

TRÀILER                                                 FOTOGRAMAS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada