HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre


dimarts 21 de juny de 2016

Woody Allen. Estats Units, 2015
amb:Joaquin Phoenix, Emma Stone, Jamie Blackley, Ethan Phillips I Parker Posey
VO en anglès amb subtítols en castellà. 96 minuts

Abe Lucas és un professor de Filosofia turmentat i amb molt pocs al·licients vitals i professionals. De sobte, es veu involucrat sentimentalment amb dues dones: Rita Richards, una professora casada, i Jill Pollard, la seva millor alumna a la universitat d’una petita localitat.
<<Situada entre la comèdia de tocs costumistes i el drama moral, Irrational man arrenca a mig gas, amb un Woody Allen que es diverteix citant els seus filòsofs de capçalera mentre Joaquin Phoenix compon un altre dels seus turmentats personatges extravagants. Per moments, la pel·lícula sembla encaminada cap a una certa monotonia dramàtica, però llavors s’esdevé un gir que situa l’espectador davant el repte d’haver d’empatitzar amb un tipus irredimible. I el més interessant és que, a diferència d’allò que esdevenia a Delitos y faltas (1989) o Match Point (2005), la pel·lícula no s’enfonsa completament en l’espessor existencialista, sinó que esprem amb alegria una lleugera amoralitat, recuperant l’assajat a Conocerás al hombre de tus sueños (2010).
Amb referències a Extraños en un tren (A. Hitchcock, 1951) i La Dama de Shanghai (O. Welles, 1947), confirma a Allen com un cineasta que sembla més preocupat per les seves històries que per les seves imatges.>>>

TRÀILER                                       FOTOGRAMAS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada