HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre

dimarts 7 de juliol de 2020
Bon Joon-Ho. Corea del Sud, 2019
amb: Song Kang Ho, Lee Sun Kyun, Cho Yeo Jeong, Chai Woo Shik i Park So Dam
VO en coreà amb subtítols en castellà. 131 minuts

Tota la família de Ki-Taek es troba a l’atur i s’interessa molt pel tren de vida de la riquíssima família Park. Un dia, el seu fill aconsegueix que el recomanin per donar classes particulars d’anglès a casa dels Park. És l’inici d’un engranatge incontrolable, del qual ningú no en sortirà indemne.
Novament la societat dividida en dues categories socials, no solament antagòniques, sinó condemnades a l’explotació, la humiliació i la por. I, com no podia ser d’una altra manera, aquella estranya obsessió per les clavegueres, els túnels i les vides ocultes.
La pel·lícula conta la història de dues famílies idèntiques.
Això sí, l’una viu en una casa de gamma alta i l’altra, en un soterrani enfonsat en un obscur forat. I així fins que tot es confon i aquesta faula sinistra es torna el més terrorífic dels relats sobre la identitat. Però perfectament real. El resultat és tan precís i proper que neguiteja tant com entreté. Sorprèn la seva posada en escena, sempre en el límit del ver-semblant, sempre en el punt exacte en què tragèdia i comèdia es fonen; i entusiasma la seva facilitat per fer mal. Pensàvem que era el capitalisme i es tractava només de
l’Apocalipsi.

TRÀILER                                                                 METRÓPOLI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada