HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre


dimarts 10 de setembre de 2013

Isabel Coixet. Espanya, 2013
amb: Candela Peña i Javier Cámara
VO en castellà. 108 minuts

Barcelona 2017. Una parella es retroba després de cinc anys de no veure’s i d’haver passat per unes circumstàncies difícils en les seves vides. Quan senten que el passat ja no té importància, de sobte torna. Les ferides no tancades romanen sempre obertes.
<<Els personatges de Candela Peña i Javier Cámara són molt específics, tenen una problemàtica concreta, i també representen dues maneres de veure el món, en general. I són dues formes d’enfrontar-se al dolor: d’una manera visceral, i d’una altra més cerebral. Hipotèticament, aquesta manera cerebral et protegeix més de tot el que passa.
Jo comparteixo coses d’ell i d’ella. Són una parella que s’estimen molt, que, durant cinc anys, han intentat no pensar l’un en l’altre i refer la seva vida. Però, quan sembla que ho han aconseguit, hi ha coses que no s’han tancat i que estan obertes i que, això sí, s’han de parlar. La pel·lícula no acaba amb ells enamorant-se novament i tornant a reviure allò que van viure, però el fet que puguin parlar les coses ja és molt.
Malgrat tenir una altra vida, hi ha coses que no s’acaben. I el fet que no s’acabin no vol dir que et facin patir. Hom ha de viure amb les coses del passat, però pots pensar en elles sense patir. Pots col·locar-les. Són la teva vida i la teva motxilla, el teu codi genètic.>>

TRÀILER                                                         ISABEL COIXET

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada