HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre


dimarts 21 d’octubre de 2014

Ann Hui.Hong Kong, 2011
amb: Andy Lau, Deanie Ip, Wang Fuli, Qin Hailu i Paul Chiang
VO en xinès amb subtítols en castellà. 118 minuts

Aquesta pel·lícula aborda, senzillament, una història tendra i commovedora sobre la relació de tota una vida entre Roger, un productor cinematogràfic de mitjana edat i Ah Tao, la minyona que ha tingut cura d’ell des que era un nen i que ha servit la seva família a Hong Kong durant més de 60 anys.
Quan a Ah Tao li arriba l’hora de jubilar-se, i sense cap familiar que es pugui fer càrrec d’ella, Roger decideix que és el moment de tornar-li tants anys de servei a la seva família i s’aboca en ella com si es tractés de la seva pròpia mare.
Amb una gran contenció, la cineasta contraposa la calma del protagonista a la devoció per la seva minyona i també retrata amb naturalitat la presència del menjar en les seves vides.
<<Em considero molt afortunada d’haver fet aquesta pel·lícula amb els elements que més m’agraden de la cinematografia: una història real, l’estil documental, l’humor, una entusiasta declaració de principis, una història emotiva i la barreja d’artistes consagrats amb actors no professionals.>>

TRÀILER                                                          ANN  HUI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada