HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre


dimarts 14 d’octubre de 2014

Jeff Nichols. Estats Units, 2012
amb: Matthew McConaughey, Tye Sheridan, Sam Shepard, Reese Witherspoon i Michael Shannon
VO en anglès amb subtítols en castellà. 130 minuts

Mud és l’aventura de dos nois, Ellis i el seu amic Neckbone, que troben un home anomenat Mud amagat en una illa del Mississippi.
Mud descriu situacions fantàstiques: conta que va matar un home a Texas i que el persegueixen caçadors de recompenses. També explica que planeja trobar-se i escapar amb l’amor de la seva vida, Juniper, qui l’espera a la ciutat.
Escèptics però intrigats, els dos nois decideixen ajudar-lo. Però no passa gaire temps abans que les visions de Mud es facin realitat i en el seu petit poble apareguin una bonica noia i una colla de perillosos caçadors de recompenses.
<<Mud és una aventura al costat d’un riu salvatge amb un protagonista de qui no te’n pots refiar, una dona guapa, caçadors de recompenses i una recerca clàssica. Aquests nois han de salvar obstacles que compliquen la seva recerca i en el procés aprenen aspectes sobre la vida i, en darrera instància, sobre l’amor. És una història molt entretinguda que t’absorbirà i et farà reflexionar sobre la gent que estimes en la teva vida. Espero que el públic surti pensant que l’amor, amb tot el dolor i la imperfecció que l’envolta, és un objectiu pel qual val la pena lluitar.>>

TRÀILER                                                 SARAH GREEN, productora

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada