HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre


dimarts 7 d’octubre de 2014

James Gray. Estats Units, 2013
amb: Marion Cotillard, Joaquin Phoenix i Jeremy Renner
VO en anglès amb subtítols en castellà. 120 minuts

1921. A la recerca d’una nova vida i del somni americà, Ewa Cybulski i la seva germana Magda salpen des de la seva Polònica natal fins a Nova York. Quan arriben a l’illa d’Ellis, els metges descobreixen que Magda està malalta, i les dues dones són separades. Ewa és llençada als carrers de Manhattan, mentre la seva germana roman en quarantena.
Sola i desesperada, Ewa cau ràpidament presa de Bruno, un home encisador però pervers, que l’obliga a prostituir-se. L’aparició d’Orlando zzun prestigiós i atractiu mag cosí de Bruno—li retorna a Ewa l’esperança en un futur millor, però no compta amb els gelos de Bruno.
<<Gray segueix aprofundint en els seus temes predilectes, com ara el destí, la família, la llibertat i els orígens. El realitzador concep novament un drama en què la protagonista es veu immersa en un seguit d’esdeveniments que semblen abocar-la a patir la seva vida més que a controlar-la.
L’univers de Gray continua essent el mateix. Una implacable i precisa radiografia de la vida als barris pobres de Nova York on les famílies intenten sobreviure amb el que poden: actes delictius, embolics i tripijocs. Una atmosfera de tons grisos, plena de fum i carrerons foscos, encara més impactant en tractar-se d’una pel·lícula d’època i d’un retrat de la Gran Illa a principis del segle XX.>>

TRÀILER                                                          DIRIGIDO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada