HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre


dimarts 9 de desembre de 2014

Neil Jordan. Gran Bretanya, 2013
amb: Saoirse Ronan, Gemma Arterton, Sam Riley i Daniel Mays
VO en anglès amb subtítols en castellà. 118 minuts

Eleanor i Clara, dues dones misterioses, abandonen de nit l’escenari d’un crim violent i arriben a un resort costaner mig enfonsat. Clara, sempre pragmàtica, no dubtarà en vendre el seu cos per aconseguir diners. Ben aviat coneixerà el tímid i solitari Noel, qui les acollirà en el seu atrotinat hotel Byzantium.
<<Adaptació cinematogràfica de la peça teatral de Moira Boffini A vampire story amb la intenció de redefinir una mitologia que sembla haver estat segrestada en els darrers temps pel cinema de consum adolescent, aquesta és una pel·lícula sobre dues dones condemnades a viure juntes per sempre més. Em va semblar una bona base per reinventar les pel·lícules de vampirs.
Byzantium ens presenta Clara i Eleanor, mare i filla, malgrat que aparenten tenir edats semblants. Clara es`ta plena de sexualitat i violència i és superprotectora amb la seva filla; en canvi, Eleanor és més reflexiva i compassiva. Costantment hi ha pel·lícules on les dones són simples comprarses. Però ací els febles són els homes. Ells son la presa. Un d’ells, el jove Frank, destaparà la capsa dels trons en enamorar-se d’Eleanor. Per damunt dels vampirs i del terror, l’epicentre d’aquesta pel·lícula és la història d’amor entre dos adolescents.>>

TRÀILER                                                          NEIL JORDAN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada