HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre


dimarts 17 de febrer de 2015



Roberto Andò. Itàlia, 2013
amb: Toni Servillo, Valerio Mastandrea, Valeria Bruni Tedeschi, Michela Cescon i Anna Bonaiuto
VO en italià amb subtítols en castellà. 94 minuts

Giovanni Ernani, un esbojarrat i devertit filòsof bipolar, es veurà obligat a substituïr el seu germà bessó Enrico, secretari general d’un important partit polític, quan aquest desapareix misteriosament.

<<M’agradaria que els espectadors de la pel·lícula trobessin en ella el mateix toc lleuger que els lectors han apreciat en la novel·la. Una lleugeresa que coincideix amb l’emoció i amb la reflexió que produeixen tant la vida com la política. Amor, ficció, poder, fracàs, talent, són alguns dels fils que es van estirant en el transcurs de la pel·lícula.

La pel·lícula ens conta paral·l3laqment els moviments de dos bessons, a través d’un gest senzill i vertiginós, que consisteix en ficar-se en la pell de l’altre, de fer el seu paper. Amb el greuge implícit que es tracta d’un filòsof foll que reemplaça un home que es mou en les esferes del poder.

Mai no hauria fet la pel·lícula si Toni Servillo no s’hagués implicat en el projecte. Feia falta una cara com la seva, la intel·ligència rigorosa dels seus trets, per encarnar aquell doble ésser que, seqüència rere seqüència, s’enfronta en la pel·lícula al duel entre ambdós bessons.>>

TRÀILER                                                          ROBERTO ANDÒ

Aquesta pel·lícula també es projectarà
Dilluns 16 de febrer, a les 19:00 h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada