HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre


dimarts 3 de febrer de 2015

Lasse Hallström. Estats Units, 2013
amb: Helen Mirren, Om Puri, Manish Dayal, Charlotte Le Bon, Amit Shah I Farzana Dua Elahe
VO en anglès, francès I hindi amb subtítols en castellà. 122 minuts

A Un viaje de 10 metros, la nova pel·lícula del creador de Chocolat, Hassan Kadam és un ingenu professional culinari amb un paladar insuperable. La família Kadam, lluny de la seva Índia natal i liderats per Papa, s’estableixen en el poblet de Saint Antonin-Noble-Val, al sud de França.

Ple d’encant, tan pintoresc com elegant, és el lloc ideal per construir una llar i obrir un restaurant indi, la Maison Mumbai. O això sembla fins que la rígida propietària de Le Saul Pleureur, un restaurant francès clàssic amb una estrella Michelin regentat per Madame Mallory, se’n fa ressò.

Les seves gèlides protestes en contra del nou restaurant indi a deu metres del seu propi restaurant s’incrementen i acaben en una guerra delarada entre els dos establiments. Però la passió de Hassan per l’haute cuisine francesa i per l’encisadora segona xef de Madame Mallory, Marguerite, al costat del seu deliciós i misteriós talent, fa que sorgeixi quelcom màgic, combinant totes dues cultures i omplint Saint Anonin d’infinitat de sabors, un fet que fins i tot Madame Mallory no pot ignorar. Madame Mallory acaba reconeixent el do de Hassan, el seu rival culinari, com a xef i el converteix en el seu protegit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada