HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre


dimarts 3 de febrer de 2015

Georg Maas. Alemanya, 2013
amb: Julianne Köhler, Liv Ullmann, Sven Nordin, Ken Duken, Julia Bache-Wig i Rainer Bock
VO en alemany i noruec amb subtítols en castellà. 97 minuts

Europa, 1990. El mur de Berlín acaba de ser enderrocat. Katrine va créixer a l’Alemanya de l’Est però viu a Noruega des de fa vint anys. És una “filla de la guerra” (fruit de la història d’amor entre una dona noruega i un soldat alemany en plena Segona Guerra Mundial). Gaudeix d’una família feliç al costat de la seva mare, el seu marit, la seva filla i la seva néta.

Però quan un advocat els demana a Katrine i a la seva mare que col·laborin com a testimonis en un judici contra l’estat noruec a favor dels nens de la guerra, ella es nega. Gradualment, tota una xarxa de secrets es van descobrint i els seus éssers estimats es veuen obligats a posicionar-se. ¿Què té més pes, la vida que han viscut junts o la mentida en què està basada?

<<En principi, el més fascinant del tema era la història en si mateixa, extremadament intrigant i conduint-nos contínuament a direccions imprevisibles. Mai no saps on es dirigeix. Just al començament és obvi que en la història hi ha un secret i volem descobrir-lo. Però només al final encaixen totes les peces com en un gran puzle.>>

TRÀILER                                                          GEORG  MAAS


Aquesta pel·lícula també es projectarà
Dilluns 23 de febrer, a les 17:00 i a les 19:00 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada