HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre

dimarts 19 de juny de 2012



                                        (THE PERFECT HOST)
Nick Tomnay. Estats Units, 2010
Amb: David Hyde Pierce, Clayne Crawford, Nathaniel Parker, Helen Reddy i Meghan Perry
VO en anglès amb subtítols en castellà. 93 minuts


Es tracta de l’enèsima variant del joc del gat i el ratolí, desenvolupada a partir de la premissa següent: John Taylor és un petit delinqüent que acaba de cometre un robatori; al principi, l’observem després d’haver consumat el delicte, coixejant com a conseqüència d’una ferida en un peu i intentant ocultar les evidències del seu crim. Mitjançant un engany aparent, John aconsegueix amagar-se en la luxosa casa unifamiliar de la part alta de Los Ángeles on viu Warwick Wilson, un adinerat homosexual al qual coacciona perquè el deixi instal·lar-se allí. Però la situació no trigarà en revertir-se i vet aquí que John acabarà esdevenint el presoner de Warwick, un solitari psicòpata que, qual mantis religiosa, devora tots aquells que tenen la desgràcia de caure en les seves urpes.

Essencialment, allò que es dirimeix en el fons del relat no es sinó l’enèsima metàfora sobre la lluita de classes, on el marginat John ha de veure-se-les amb l’acomodat Warwick, que el sotmet a un cosntant joc d’humiliacions.

En el darrer tram, El perfecto anfitrión abandona el decorat de la casa de Warwick per involucrar en la mateixa trama els dos personatges protagonistes i els secundaris que fluctuen al marge del relat (el detectiu de policia i la promesa d’en John).



TRÀILER                                                                                             DIRIGIDO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada