HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre


dimarts 31 de març de 2015

Jean-Pierre i Luc Dardenne. Bèlgica, 2014
Amb: Marion Cotillard, Fabrizio Rongione, Pili Groyne i Simon Caudry
VO en francès amb subtítols en castellà. 95 minuts

<<Allò que ens interessava era mostrar algú exclòs del mercat laboral perquè se’l considera feble i poc productiu. La Pel·lícula és un homenatge a aquesta “treballadora poc productiva” que recupera l’autoestima i el coratge gràcies a la lluita que emprèn amb el seu marit.
Manu és el sindicalista, el coach de Sandra. Aconsegueix convèncer-la que existeix una possibilitat i que els seus companys poden canviar de parer.
Sandra no havia de semblar una víctima que denuncia els seus companys de treball que han votat en contra seva. No és la lluita d’una pobre noia contra uns porcs!
Els treballadors de Dos días, una noche estan enfrontats tot el temps entre ells. No es tracta de distingir entre bons i dolents, de posar-se d’un costat o de l’altre.
Tots els companys de Sandra tenen les seves raons per dir-li sí o no. Però una cosa està clara: la prima no és un luxe per cap d’ells. Els fan falta aquells diners per pagar el lloguer, les factures… Sandra ho comprèn, perquè ella també travessa les mateixes dificultats financeres.>>

TRÀILER                               JEAN-PIERRE I LUC DARDENNE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada