HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre


dimarts 29 de març de 2016



Isabel Coixet. Estats Units, 2014
amb: Ben Kingsley, Patricia Clarkson, Sarita Choudhury I Grace Gummer
VO en anglès amb subtítols en castellà. 105 minuts

<<Sóc una gran seguidora de l’obra de Katha Pollitt. El seu assaig ha esdevingut un clàssic perquè conté el seu punt de vista intel·ligent, agut i compassiu sobre l’amor, la pèrdua i el continuar vivint. Crec que Aprendiendo a conducir ha captat l’essència del seu assaig, fins i tot si algunes coses passen de forma diferent.
Quan vaig pensar en el repartiment, immediatament em vaig recordar de Ben i Patricia. Wendy és una treballadora abnegada, una persona cultivada, forta, enginyosa i molt capaç. Però el seu món trontolla quan la seva parella l’abandona. Aprèn a conduir i, en el procés, també aprèn a ser independent i oberta al món. Darwan és un home honest, un sikh presumit i tradicional amb un codi de l’honor molt estricte. Mentre ensenya a conduir a Wndy, comença a percebre coses d’ell mateix i aprèn a ser més flexible i generós.
Visualment volia mostrar Nova York a l’estiu com un indret on viure. Combina bé amb el sempitern tema de l’autoconeixença, amb l’actitud del “mai no és massa tard per allò que sigui”, amb el fet que l’amor és una tasca tan dura com ho pugui ser el matrimoni, amb el fàcil que resulta prendre perspectiva sobre les nostres vides i com podem recuperar-la, amb la bellesa d’una amistat sincera entre un home i una dona.>>

TRÀILER                                                   ISABEL COIXET

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada