HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre


dimarts 30 de maig de 2017


Ida Panahandeh. Iran, 2015
amb: Sareh Bayat, Pejman Bazdeghi, Navid Mohammad Zadeh i Milad Hossein Pour
VO en farsi amb subtítols en castellà. 105 minuts

Nahid narra el conflicte d’una jove dona divorciada que viu amb el seu fill en una ciutat al nord d’Iran i desitja casar-xe amb l’home que l’estima.
D’acord amb les lleis del seu país, el pare té la custodia del nen, però, tanmateix, el seu exmarit li ha garantit a ella el dret a la pàtria potestat del seu fill sota la condició que mai més no es torni a casar.
Lluitant per no perdre els seus dos éssers estimats, Nahid haurà de valorar una tercera opció: un matrimoni temporal. Però això la posarà en un compromís, atès que, bo iser legal, no és quelcom ben rebut per la societat que l’envolta.
<<Moltes dones a l’Iran van educar els seus fills sense la presència d’una figura paterna. La personalitat d’aquestes dones és totalment diferent a les que ntenen una vida normal. Lluiten amb totes les seves forces per tenir una vida millor, tan per elles com per als seus fills. I Nahid és aquell tipus de dona.
Volíem que la història transcorregués en una ciutat que no fos Teheran. Buscàvem una ciutat en la que la protagonista estigués sempre vigilada. Així que vam decidir rodar a Anzali, una ciutat que ens resultava molt familiar.>>

TRÀILER                                                 IDA PANAHANDEH

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada