HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre

MIL CRETINS

dimarts 5 d’abril de 2011


Ventura Pons. Catalunya, 2010
amb:  Joan Crosas, Roger Príncep, Òscar Rabadan, Francesc Orella, Dafnis Balduz, Mingo Ràfols, Clara Segura, Mar Ulldemolins, Toni Albà, Edu Soto, Joel Joan, Santi Millán, Julieta Serrano, Jordi Bosch i Joan Borràs
VO en català. 92 minuts

            Quinze històries de Quim Monzó, contemporànies i històriques, on, en clau d’humor, sarcasme i valentia, es passa comptes amb el dolor, la vellesa, la mort i l’amor, però sobretot amb l’estupidesa humana, sense concessions, afrontant el difícil equilibri entre vida i misèria humanes.

            “Fa més de quinze anys vaig rodar la meva primera pel·lícula sobre textos de Quim Monzó, El perquè de tot plegat. Amb el Quim comparteixo dècades d’amistat i diversos treballs; així doncs, per què no tornar a en Monzó desprès d’aquell enorme èxit? És molt fàcil d’explicar. Segueixo adorant les seves històries, crec que cada vegada són més punyents i el seu mordaç contingut temàtic evoluciona d’una manera semblant a la que jo mateix he experimentat personalment. I a més m’han permès un nou joc narratiu encara més divertit que la nostra primera experiència junts.”

                                                                                                          VENTURA PONS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada