HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre

dimarts 22 de maig de 2012




Riad Sattouf. França, 2009
amb: Vincent Lacoste, Anthony Sonigo i Alice Trémolières
VO en francès amb subtítols en castellà. 90 minuts

Hervé, 14 primaveres, és un adolescent desbordat per les seves hormones a punt d’esclatar, poc agraciat i mitjanament lles, que viu sol amb la seva mare. A l’escola va tirant, mal que bé. El seu gran amic, confident i company de batalles és Camel, un immigrant nord-africà amant del heavy.
A la seva edat, despertant a l’interès pel sexe contrari, el súmmum en la vida és sortir amb una noia. Malauradament acumula fracàs rere fracàs, sense perdre l’esperança. Un dia, sense entendre ben bé com, s’assabenta que li agrada a Aurore, una de les noies més guapes de la seva classe. Hervé intenta créixer en aquest petit univers que va canviant constantment, l’adolenscència, on aprenem sobre les emocions a força de ser dominats per elles.
<<No volia fer una pel·lícula naturalista, volia contruir el meu propi univers, sense mòbils ni internet… No volia adolescents com els dels anuncis, guapos i salvatges, la nimfa, l’efebus, el rebel, l’àrab de servei… Volia aneguets lletjos. Amb els seus posats, les seves maneres de parlar, de caminar… Els demanava que interpretessin petites escenes… Els que aconseguien ser naturals, expressar emocions sense actuar “com en el cinema”, els anava seleccionant.>>



TRÀILER                                                                                       RIAD SATTOUF

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada