HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre


dimarts 20 de novembre de 2012


Aquesta pel·lícula es projectarà també el dilluns 19 de novembre, en dues sessions: 17:30 i 19:30h


Philippe Le Guay. França, 2010
amb: Fabrice Luchini, Sandrine Kiberlain, Natalia Verbeke, Carmen Maura i Lola Dueñas
                                                                               VO en francès amb subtítols en castellà. 104 minuts

Divertida comèdia que presenta un panorama idealitzat i ple de tòpics de la societat francesa de l’època. Una crònica frenètica amb una estètica exagerada, més propera al conte o al còmic que al cinema de gènere. Començant per les caricaturesques dones de la 6ª planta que, com la pel·lícula simplifica, netegen bé, cuinen millor, no paren de cantar, cridar i ballar i discuteixen apassionadament  de política i religió.
Davant d’elles, un no menys característic Sr. Joubert, el típic francès estirat, seriós, intel·lectual, orgullós i indiferent. I, com era d’esperar, aquests dos mons acaben trobant-se quan Maria comença a treballar a casa del Sr. Joubert i aquest no pot resistir-se als seus encants. Però, a més de la clàssica història d’amor entre tots dos, el realitzador decideix convertir el personatge interpretat per Luchini en un enamorat del país veí.
La pel·lícula es transforma llavors en un seguit de gags i d’ocurrències sobre la mirada tòpica que cadascú té vers una cultura desconeguda, sobre les gairebé sempre innecessàries convencions socials i sobre l’absurditat de la diferència de classe i de procedència.

TRÀILER                                                                                DIRIGIDO
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada