HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre


dimarts 14 de maig de 2013



Olivier Marchal. França, 2012
amb: Gérard Lanvin, Tcheky Daryo i Daniel Duval
VO en francès amb subtítols en castellà. 102 minuts

<<Momon Vidal és un criminal amb un codi d’honor que respecta els seus orígens gitanos, la seva família i la seva dona, i que odia la violència tant com les armes que utilitza només com a darrer recurs.
Els lionesos no busca tant retratar la mestria dels seus robatoris com la vida íntima d’un home: els seus dubtes, les seves desil·lusions i els seus esforços per reconciliar una vida criminal amb les exigències d’una vida privada.
Novament, el propòsit no és justificar, sinó explicar com funicona la maquinària a la presó, una escola del crim, els primers robatoris, ajuntar-se amb la gent equivocada, els diners que no arriben, els traïdors i la irremeiable violència que en algun moment l’atrapa.
Perquè davant l’adversitat, la mort i la lluita sense pietat per la supervivència, Momon segueix sent un home senzill, que no alberga desitjos de glòria o somnis irrealitzables.
Un home ple d’humanitat, sense cinisme, que era i continua sent un suport per la comunitat i la seva família, que ens ensenya una lliçó de tolerància, indulgència i amor, malgrat les idees preconcebudes que portem en el nostre subconscient col·lectiu.
La pel·lícula posa de manifest la humanitat que existeix després d’una vida de patiment, pobresa i presó, però també d’amor, celebració i lleialtat.>>

TRÀILER                                                                                   OLIVIER  MARCHAL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada