HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre


dimarts 21 de maig de 2013


Mikael Hafström. Estats Units, 2010
amb: John Cusack, Chow Yun Fat, Gong Li i Ken Watanabe
VO en anglès amb subtítols en castellà. 105 minuts

Quan l’agent secret Paul Soames arriba a Shanghai per investigar l’assassinat del seu millor amic, ràpidament es veu immers en una trama de conspiració i mentides, el rerefons de la qual és la Segona Guerra Mundial.
Espiat per un oficial de la intel·ligènica japonesa, la investigació de Soames se centra ràpidament en un carismàtic gàngster local i la seva atractiva esposa, que el deixarà captivat.
<<Shanghai és un convencional però vibrant melodrama d’intriga i aventures ambientat en la ciutat (esplèndidament recreada) que duu el títol del film en els dies previs a l’atac a Pearl Harbor, quan els japonesos pràcticament s’havien apropiat d’ella.
L’exòtica i agitada ciutat és un niu cosmopolita (xinesos, nipons, ianquis, alemanys, anglesos...) d’espies i contraespies, agents secrets, periodistes, diplomàtics, militars, gàngsters i una bella dama, meitat Matahari, meitat Marlène Dietrich, d’ulls esquinçats, que afegirà la gota passional (i triangular) en l’afer. Finalment, antics i molt agradables aromes: l’esperit de Casablanca creuat amb l’ADN de Josef Von Stenberg, amb unes gotes d’aquelles joioses epopeies MGM amb Clark Gable o Spencer Tracy.>>

TRÀILER                                                                                               FOTOGRAMAS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada