HORARIS SESSIONS DIMARTS I DIMECRES DE SETEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS I DIMECRES DE SETEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de setembre


dimarts 18 de juny de 2013 


Baran Bo Odar. Alemanya, 2010
Amb: Ulrich Thomsen, Wotan Wilke Möhring, Burghart Klaussner i Katrin Sass
VO en alemany amb subtítols en castellà. 119 minuts

Una bicileta trobada en un camp de blat. Una adolescent desapareguda. Es repeteix la història? Vint-i-tres anys enrere, una jove anomenada Pia fou violada i assassinada en el mateix lloc.
Li ha passat el mateix a Sinikka, de tretze anys d’edat? Krischan, el detectiu retirat que va dirigir la primera investigació, està convençut que hi ha un aconnexió entre ambdós crims. Vint-i-tres anys enrere, els seus esforços per atrapar l’assassí foren en va. Aquesta vegada, ell i un jove col·lega estan determinats a dur l’assassí davant la justícia.
<<Silencio de hielo és una pel·lícula alimentada per l’estat emocional dels seus personatges. En les cares del seu gran equip artístic es reflecteix la tragèdia d’una forma molt subtil. El crim és el camí per endinsar-se en la ment dels personatges i en els seus estats emocionals. Els seus encontres, marcats pel trauma d’una pèrdua existencial, són com desafiaments: tot allò que s’ha repirmit durant anys esclata sense ser esmentat mai. La soledat, la desesperació, la culpa i el desconcert. Els personatges s’enfronten amb un crim que no té sentit aparent.
Silencio de hielo és una notable aportació a aquell escenari de petites comunitats violentades per un crim com, per exemple, s’esdevenia a Exotica d’Atom Egoyan (1994) o a la televisiva Twin Peaks de David Lynch (1990-91).>>

TRÀILER                                                            NOTES DE PRODUCCIÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada