HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre


dimarts 22 d’abril de 2014

Paolo Sorrentino. Itàlia, 2013
amb: Toni Servillo, Carlo Verdone, Sabrina Ferilli, Carlo Bucciorosso i Iaia Forte
VO en italià amb subtítols en castellà. 140 minuts

Roma, un estiu en tota la seva plenitud. Els turistes acumdeixen massivament al turó Janículo: un visitant japonès es desmaia en observar tanta bellesa. Jep Gambardella és un home atractiu i un seductor irresistible, que et fa ignorar els seus primers signes d’envelliment. Jep gaudeix al màxim de la vida social de la ciutat. Assisteix a sopars i festes fashion, on el seu enginy i deliciosa companyia sempre són ben rebuts. Periodista d’èxit i seductor innat, va escriure una novel·la de joventut amb què va obtenir un premi literari i la seva reputació d’escriptor frustrat. Amaga el seu desencís darrera d’una actitud cínica que el porta a contemplar el món amb certa lucidesa amarga.
A la terrassa del seu apartament a Roma, amb vistes al Colosseu, organitza festes on “l’aparell humà” –títol de la seva famosa novel·la- es mostra en tota la seva nuesa mentre es desenvolupa la gran “comèdia del no-res”. Cansat del seu estil de vida, Jep somia amb tornar a escriure, aferrant-se a les memòries d’un jove amor en el que segueix ancorat.
Ho aconseguirà? Serà capaç de sobreviure al profund rebuig que sent cap a si mateix i cap als altres en una ciutat tant bella que, de vegades, provoca paràlisi?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada