HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre


dimarts 26 de febrer de 2013

Brian Klugman i Lee Sternthal. Estats Units, 2012
amb: Bradley Cooper, Jeremy Irons, Dennis Quaid, Olivia Wilde i Zoë Saldana
VO en anglès amb subtítols en castellà. 102 minuts

El jove escriptor Rory Jansen aconsegueix finalment l’èxit en publicar la que serà considerada la nova gran novel·la americana. Només hi ha un problema: no l’ha escrita ell. Mentre el passat torna per perseguir-lo i la seva estrella literària segueix creixent, Rory es veu forçat a enfrontar-se a l’alt preu que haurà de pagar per haver-li robat el treball a un altre home i per haver-se deixat portar per l’ambició.
<<Els realitzadors intenten englobar el fenomen de la creació literària a partir de contraposar tres tipologies d’autor: l’escriptor que gaudeix de gran reconeixement, el jove amb aspiracions a ser-ho però de dubtós talent i aquell altre que, sense una aparent vocació literària, va ser capaç, amb un cop d’inspiració, de crear una obra mestra.
Sens dubte l’episodi dels records parisencs del vell escriptor, concebut en forma de flashbacks i narrat en veu en off per ell mateix, és el que posseeix una intensitat major que la resta. També manté l’interés el que correspon a l’exitós Clay Hammond i la seva trobada amb l’estudiant que desitja saber més coses sobre la seva novel·la. El capítol de Rory resulta el més feble, perquè tant ell com la seva atractiva dona desprenen insubstancialitat davant la densitat dramàtica que posseeixen les altres dues parelles.>>
                                                                                                                      DIRIGIDO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada