HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre


dimarts 12 de febrer de 2013



Marçal Forés. Catalunya, 2012
amb: Oriol Pla, Augustus Prew, Dimitri Leonidas, Roser Tapias, Javier Beltran i la col·laboració especial de Martin Freeman
VO en català. 91 minuts

Narra els conflictes de l’adolescència a partir de la peripècia d’un adolescent que es mou entre l’univers infantil de la imaginació i el món adult de la raó i de la descoberta de la pulsió sexual.
En Pol, un noi que viu amb el seu germà i estudia secundària  a l’institut britànic, té un secret: Deerhoof, un tendre ós de peluix que pensa i es mou, amb qui comparteix els seus millors moments.
La seva vida transcorre amb normalitat fins que apareix l’Ikari, un  enigmàtic alumne per qui en Pol queda fascinat.
Una mort inexplicable i una sèrie d’estranys esdeveniments transformen l’afable vida estudiantil en una aventura fantàstica que absorbeix els seus protagonistes.
Comparada amb Donnie Darko (Richard Kelly, 201) i fins i tot amb Elephant (Gus van Sant, 2003), Animals és una no gens complaent proposta visual. La presència de referents com el manga, els videojocs i la música són altres dels seus valors.
Marçal Forés és un nou exponent de la prestigiosa escola catalana de cinema ESCAC, de la qual l’Espai VO ja ha projectat Lo mejor de mí (Roser Aguilar, 2008), Tres dies amb la família (Mar Coll, 2009) i Eva (Kike Maíllo, 2010).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada