HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

HORARIS SESSIONS DIMARTS DE NOVEMBRE I DESEMBRE
Descarrega't aquí el tríptic de novembre i desembre


dimarts 1 de juliol de 2014


Felix Van Groeningen. Bèlgica, 2013
amb: Veerle Baetens, Johan Heldenbergh, Nell Cattrysse, Geert Van Rampelberg i Nils de Caster
VO en neerlandès amb subtítols en castellà. 110 minuts

La pel·lícula va més enllà de l’amor matern o patern. Tracta de l’amor entre dues persones molt diferents i de la pèrdua, de com dos éssers que s’estimen s’allunyen l’un de l’altre malgrat que no desitgen fer-ho. La pel·lícula mostra la dificultat que representa pels dos protagonstes, Didier i Elise acceptar la malaltia de la seva filla. Didier amaga el seu dolor darrera de grans principis, grans teories. Elise fuig cap el simbolisme, la religió i la superstició. És la dualitat que esixteix entre Elise i Didier. Mentre tot va bé, les seves opinions oposades sobre la vida i la mort són motiu de discussió. Però quan la vida de la seva filla corre perill, els seus punts de vista divergents els empenyen a una situació dramàtica.
La música bluegrass forma part íntegra de la història i és la unió intrínseca entre tots els temes de la pel·lícula, tals com la vida, la mort, el naixement, Estats Units, la maternitat, la paternitat, la recerca de condol… La música també és el que uneix la parella. Totes les cançons de la banda sonora posseeixen un gran impacte dramàtic. De vegades són merament narratives i ajuden a contar la història. En altres subratllen les emocions.
Els bonics tatuatges que Elise llueix per tot el seu cos també tenen un paper destacat dins de la pel·lícula i constitueixen un dels seus leitmotivs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada